Akoestieke oplossingen

De akoestiek is van groot belang in een ruimte, zowel op kantoor als bijvoorbeeld thuis. Met de juiste akoestiek is het prettig werken, waardoor de productiviteit als vanzelf zal toenemen. Een ruimte heeft van zichzelf een bepaalde akoestiek. Bovendien kun je die beïnvloeden, bijvoorbeeld door gebruik te maken van geluiddempende voorzetwanden.

Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Top-Office
  Staande scheidingswand, diverse hoogtes en breedtes, wol
  Akoestiek : Geluidswerend
  Afmetingen : B 80 tot 160 cm - H 120 tot 160 cm
  Materiaal akoestiek : Wolvilt
  € 325,49 € 269,00
 2. Eco-Office
  Voorzetwand, geluiddempend, breedte 80 - 200 cm
  Akoestiek : Geluidsdempend
  Afmetingen : B 80 tot 200cm - H 51cm
  Materiaal akoestiek : Stof
  € 119,79 € 99,00
 3. Top-Office
  Voorzet bureauwand, diverse breedtes, wol
  Akoestiek : Geluidswerend
  Afmetingen : B 80 - 200 cm - H 52 cm
  Materiaal akoestiek : Wolvilt
  € 168,19 € 139,00
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Bekijk ons assortiment op het gebied van akoestiek, om er daarmee voor te zorgen dat de ruimte simpelweg beter klinkt. Het is niet zo hol of schel als wanneer je er niets aan zou doen. Dat maakt het prettiger werken, waardoor de akoestiek op kantoor kan bijdragen aan de resultaten die je boekt.

Akoestiek verbeteren

De akoestiek verbeteren en daarvoor op zoek naar geschikte producten? We zorgen er met de verschillende kantoorartikelen voor dat je zelf aan het geluid op kantoor of elders kunt werken. Bovendien kunnen we je adviseren over de verschillende materialen die er beschikbaar zijn.

Uiteraard zijn er zowel nieuwe producten als gebruikte artikelen beschikbaar. Bekijk binnen de akoestiek voor op kantoor bijvoorbeeld de scheidingswanden. Binnen de gebruikte kantoorartikelen zijn er een aantal overige producten beschikbaar, waar zich soms ook scheidingswanden en andere materialen tussen bevinden. 

Akoestiek op kantoor

Werken aan de akoestiek op kantoor en daarvoor op zoek naar geschikte producten van goede kwaliteit? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Zowel online als bij ons in de showroom, waardoor je de akoestische producten voor op kantoor ook eerst een keer kunt komen bekijken.

Vragen over de akoestiek op kantoor of hoe je die kunt verbeteren? Meer weten over een van de specifieke producten? Neem daarvoor contact met ons op, dan vertellen we je er graag meer over.

Betaalmogelijkheden bij Van der Meulen Kantoormeubelen

KvK 75217953 BTW Nummer NL860191795B01